FR   |   NL
Email:
Password:
Onderzoeken


 

Nieuwigheden

NORDEX hertekent op Batibouw het beeld van de hedendaagse binnendeur

 
 
Strak, strakker, strakst...

Nieuwe strakke deuromlijstingen ‘Clip K’ en ‘Clip KIV’:

NORDEX hertekent op Batibouw het beeld van de hedendaagse binnendeur

NORDEX, de Kempense producent van hoogwaardige binnendeuren, stelt op Batibouw in primeur haar strakke deuromlijstingen ‘Clip K’ en ‘Clip KIV’ voor, die speciaal voor de designdeurencollectie ‘G-Program’ van NORDEX werden ontwikkeld.


Het nieuwe ‘Clip K’ systeem combineert de flexibiliteit en de vlotte montage van de succesvolle ‘Clip 6’ omlijsting met het strakke hedendaagse design van het minimalistische ‘Kozijn KR’. Sober, lineair, discreet, geraffineerd, en toch probleemloos geschikt voor nagenoeg alle bouwsituaties: een zeldzame combinatie! Met de aanvulling van de ‘Clip KIV’ variant kunnen daarenboven verschillend draaiende deuren in één ruimte toch allemaal in hetzelfde muurvlak worden geplaatst. Een ware vernieuwing die de esthetiek van de hele ruimte ten goede komt.

‘Clip K’  en ‘Clip KIV’ zijn beschikbaar voor alle aangeboden standaard deurmaten: 5 breedtematen en 3 hoogtematen. Daarnaast is maatwerk mogelijk, tot zelfs plafondhoge uitvoeringen.  De systemen kunnen afgewerkt worden met zowel strakke lak in diverse RAL-kleuren, als in diverse houtsoorten met transparante UV-werende vernis.
Voor minimalistische interieurs biedt NORDEX nog steeds het ‘Kozijn KR’: na montage op de werf omkadert een fijne smalle strook aan de scharnierzijde het deurgeheel en valt in hetzelfde vlak als de muur eromheen. Enkele nieuwe aanpassingen maken in bepaalde gevallen een onzichtbare montage op de werf mogelijk. Kozijnen KR kunnen zowel in gelakte als in hetzelfde hout van de deur uitgevoerd worden. Het ‘Kozijn MR-H’, dat na de montage dezelfde afwerking als de muren krijgt, is  een duurzame oplossing voor een deur met “onzichtbare” omlijsting.

De breedte kan op maat gemaakt worden, aangepast aan de dikte van de muur. NORDEX heeft ook een versie met een minimaal alu profiel: Kozijn MR-alu.

 Over Het Bedrijf

Gedreven door de wil om esthetische, duurzame en technisch relevante oplossingen te zoeken voor reële situaties, maakt van NORDEX een voorloper op het vlak van kwaliteit en vormgeving. Het bedrijf verzorgt het volledige productie- en afwerkingsproces en heeft een eigen plaatsingsdienst.

NORDEX lanceerde geruime tijd geleden al haar ‘Clip 6’ omlijsting, een kleine revolutie op de binnendeurenmarkt omwille van de vlotte montagemogelijkheden op de werf met een volledig afgewerkt en compact product. De onzichtbare verankering in de muur maakte nabewerking –  lees: gaatjes opstoppen, laatste afwerklaag na montage, … – overbodig. De ‘Clip 6’ omlijsting is ook vandaag de dag nog een gewaardeerd systeem vanwege de bewezen functionaliteit en de voordelige prijs.

NORDEX heeft naast aangepaste deuromlijstingen vooral oog voor de esthetiek van het deurgeheel. Met de ontwikkeling van de designcollectie ‘G-Program’ wilden de ontwerpers een moderne grafische interpretatie geven van een klassieke deur, zoals ze in het collectief geheugen verankerd zit. NORDEX gaat er prat op om elk jaar op Batibouw enkele nieuwe ontwerpen aan deze collectie toe te voegen.

 

Van 1 tot en met 11 maart vindt u NORDEX op Batibouw: Paleis 3 - Stand 416
 
www.nordex.be


Alle nieuws
BETAFENCE
www.houtinfobois.be


Open online publicatie

Home Email SitePlan